Goed voorbereid op pad in Valkenburg
Camiel America op 03-09-2020

Goed voorbereid op pad in Valkenburg

Bekijk evenementen, nuttige plaatsen en attracties en reserveer direct je tickets. Op deze website vind je alle handige informatie om het verblijf in Valkenburg compleet te maken. Zo vind je een verzameling van alle nuttige plaatsen zoals hulpdiensten, openbaar vervoer, parkeerplaatsen etc.

C Camiel America
5 activiteiten om te ondernemen tijdens het paasweekend!
Sharon Rombach op 30-03-2021

5 activiteiten om te ondernemen tijdens het paasweekend!

Tijdens jullie verblijf in Valkenburg zijn er nog genoeg activiteiten om te beleven tijdens het Paasweekend. Boek een van de activiteiten die mogelijk zijn in Valkenburg in de buitenlucht! Wij hebben de 5 leukste activiteiten voor jullie uitje op een rij gezet. Aankomend weekend is het alweer Pasen, en voor de meeste mensen staat een lang weekend voor de deur! Kom je dit weekend richting Valkenburg of zijn jullie in de buurt en hebben jullie nog geen plannen gemaakt? Dan hebben wij onderstaand 5 activiteiten in de buitenlucht voor jullie uitgelicht die mogelijk zijn in deze periode! Ben je met zen tweeën, een gezin, of met meerdere huishoudens, het is allemaal mogelijk. Bij deze activiteiten kan er voldoende afstand gehouden worden, en kun je genieten van het heerlijke weer in de buitenlucht!

S Sharon Rombach
Mooiste vestingstadje van Nederland!
Camiel America op 15-03-2021

Mooiste vestingstadje van Nederland!

Valkenburg dingt mee voor de ANWB prijs voor mooiste vestingstadje van Nederland! Natuurlijk vinden wij dat Valkenburg absoluut op nummer 1 moet staan in deze lijst. Valkenburg dingt mee voor de ANWB prijs voor mooiste vestingstadje van Nederland! Natuurlijk vinden wij dat Valkenburg absoluut op nummer 1 moet staan in deze lijst.

C Camiel America
Ontdek de grotten van Valkenburg
Camiel America op 15-03-2021

Ontdek de grotten van Valkenburg

Ontdek de grotten van Valkenburg en stap in een ondergronds gangenstelsel van meer dan 150 kilometer. Met meer dan 150 kilometer aaan gangen valt er ook ondergronds enorm veel te beleven in Valkenburg. Door de eeuwen heen zijn de grotten van Valkenburg met de hand uitgekaptdoor de Blokbrekers. De blokken mergel werden gebruikt om huizen en andere bouwwerken te creëren. Dit heeft ervoor gezorgd dat Valkenburg ook wel, het Mergelstadje genoemd wordt. In en rondom Valkenburg vind je vele gebouwen met deze goudgele zachte steen.

C Camiel America