Pop on Top

28 Cauberg Valkenburg

Van vrijdag, mei 27 2022 tot zaterdag, mei 28 2022

Feest, feest en nog eens feest!
10 jaar Pop on Top betekent natuurlijk feest! 

Het 10-jarig jubileum van festival Pop on Top wordt gevierd tijdens het Hemelvaartweekend op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2022. 

Op beide dagen krijg je een traktatie aan topartiesten: Within Temptation, Davina Michelle, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Snollebollekes, Rondé, The Dirty Daddies, Les Truttes, The Kik, Lex Uiting en Tim Akkerman & the Ivy League. Dit is enkel het begin van het aanbod van (feest) acts die de organisatie in petto heeft voor de jubileumeditie!

Naast de vernieuwde feestweide blijven er natuurlijk ook de oude vertrouwde stages staan, zoals café Nol en de mainstage. 

Ook de talent stage zal er zijn, hier kun je luisteren in een intieme setting naar talentvolle muzikanten. Bij al deze stages kun je genieten van hét ultieme jubileumfeest van Pop on Top.

Voor ieder wat wils
Naast een feestelijk programma dat perfect aansluit bij de 10ee editie, is er natuurlijk ook gedacht aan de smaakpapillen van de bezoeker. 

Met een ruim aanbod aan verschillende foodtrucks wordt de festivalganger ook dit jaar weer overladen met lekker eten. Van vegetariër tot vleesliefhebber en van Bourgondiër tot zoetekauw, Pop on Top heeft het allemaal.

Dit feest wil je niet missen! Scoor vanaf woensdag 22 december 2021 om 12:00 uur je tickets! (op = op).