Kerst in Valkenburg

Centrum Valkenburg

Van zaterdag 20 november 2021 om zaterdag 01 januari 2022

Ook in 2021 verandert Valkenburg in de Kerststad van Nederland en worden de Middeleeuwse straatjes en grotten weer ondergedompeld in de vertrouwde kerstsfeer, terwijl de kasteelruïne majestueus erbovenuit torent.

In twee verschillende grotten beleef je de ondergrondse betovering, terwijl je de sfeervolle uitbeelding van het kerstverhaal bewondert, in het groot en in het klein. Proef de warmte en de gezelligheid van Kerst in Valkenburg en bekijk hieronder wat er te beleven is.

Ook met groepen is Kerststad Valkenburg absoluut de moeite waard! Met al het mooie dat Kerststad Valkenburg te bieden heeft is er perfect een op maat gemaakt arrangement samen te stellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze groepenafdeling via info@wijzijnvalkenburg.nl of +31 43 204 11 35.
 

Beleef de warmte en gezelligheid

Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar, die eigenlijk nooit voorbij zou moeten gaan. Daarom is het in Valkenburg maar liefst een ruime maand kerst. Het hele stadje is in kerstsferen gehuld voor dat onvervalste kerstgevoel en er is vanalles te doen! Maak een prachtige kerstwandeling, sjees van de rodelbaan, bezoek de kerstgrotten of ontdek het ondergrondse kerstverhaal. 

De precieze data van kerststad Valkenburg editie 2021 zijn nog niet bekend. Deze volgen later dit jaar. Bovenstaande data zijn onder voorbehoud.