Start scooter rally Heuvelland

Knooppunt 60, Plenkertstraat Valkenburg

Route

Beste deelnemer, 

Welkom in Valkenburg! Vandaag gaan jullie genieten van een mooie rally, per scooter, door het Heuvelland. Onderweg passeren jullie kleine dorpjes, schitterende vergezichten en indrukwekkende gebouwen. Wij gaan middels deze app ervoor zorgen dat jullie na afloop weer veilig in Valkenburg arriveren.

Voordat we beginnen enkele regels en aandachtpunten onder elkaar:

  • Deze route is ontwikkeld om te genieten van het Heuvelland. Houdt altijd rekening met andere weggebruikers en zorg ervoor dat de veiligheid van jezelf en anderen niet in gevaar komt.
  • Advies is om met 2 personen per scooter op pad te gaan. De bijrijder kan de bestuurder de juiste aanwijzigingen geven. Zit je alleen op een scooter. Controleer dan enkel de route als jullie stil staan op een veilige plek langs de weg.
  • Jullie gaan zelfstandig de route vinden aan de hand van knooppunten. Dit wordt verderop nog duidelijker uitgelegd. Je vind deze knooppunten op palen langs de weg. 
  • Als extra spelelement zijn de knooppunten op sommige punten verwerkt in puzzels. Bij deze punten is tevens een pauzeplek met meer informatie over de locatie waar jullie zijn.
  • Mochten er vragen zijn of mochten jullie de route niet kunnen vinden? Geen nood, via het noodkaartje kun je altijd de route oppakken en ontvang je een directe navigatie naar alle belangrijke punten. Je vind deze routekaart in de rechter bovenhoek van elke pagina.

Scooter huren of eigen scooter

Ben je zelf niet in het bezit van een scooter of andere tweewieler? Deze kun je huren bij Cycle Center Valkenburg. Met de kortingscode WZV2020 ontvang je tevens een exclusieve korting van 5% over de huurprijzen.
TIP! Kies voor daghuur, er is genoeg te beleven onderweg en neem de tijd om te genieten!

Gebruik de kortingscode: WZV2020 in de boekingsmodule

Startlocatie scooterrally

Tijd om op pad te gaan! Navigeer naar de volgende locatie aan de rand van Valkenburg om de tocht te beginnen:

Plenkertstraat, Knooppunt 60