Gesloten | Speurtocht Romeinse Katakomben

Vanaf € 20,00 per persoon

Route

schedule 1 uur
date_range Dagelijks te reserveren op aangegeven tijdsblokken in kalender (boek deze speurtocht)
perm_identity Vanaf 6 deelnemers 
explore Deze activiteit vind plaats op 5 minuten lopen van het centrum van Valkenburg

 
De zoektocht ‘Circle of life’ is een fascinerende en onvergetelijke belevenis. Dwalend door onderaardse gangen reis je terug in de tijd, naar het Rome van de derde en vierde eeuw. Ver weg, diep verscholen in het labyrint, ligt een verborgen pareltje: een ondergrondse Romeinse doopkapel gevuld met natuurlijk water; bron van alle leven. Als je deze mystieke plek weet te ontdekken maak je de ‘circle of life’ compleet. Om de route naar deze levensbron te vinden moet je gebruik maken van al je zintuigen. Zo is er bijvoorbeeld een ‘geurstation’ verborgen in het gangenstelsel, dat je kennis laten maken met de geuren van het oude Rome en zo een tipje van de sluier oplicht. Daarnaast wordt je brein uitgedaagd met allerlei raadsels en vragen, en je ontvangt een oude plattegrond, die je mag proberen te ontcijferen…

Mastermind-versie
Is Sherlock je tweede naam en weet je veel van cultuurgeschiedenis? Kies dan voor de Mastermind-versie! Een ondergronds avontuur waarbij je brein op alle fronten wordt uitgedaagd!

Light-versie
Wil je vooral voor een leuke uitdaging en het ultieme Indiana Jones gevoel gaan? Kies dan de Light-versie! Je hebt geen cultuurhistorische voorkennis nodig, maar wél een avontuurlijke geest en doorzettingsvermogen!GOED OM TE WETEN: