Offroad Jeepsafari door het Heuvelland

Vanaf € 55,00 per persoon

Route

schedule 2,5 uur inclusief uitleg
date_range Dagelijks te reserveren op aangegeven tijdsblokken in kalender (klik op reserveer activiteit)
perm_identity Vanaf 2 deelnemers 
explore Deze activiteit vind op 5 minuten rijden van centrum Valkenburg plaatsTijdens de rit met onze Suzuki Samurai wordt je kennis op de proef gesteld en is teamgeest van groot belang. Je verkent niet alleen de traditionele Limburgse dorpjes en bouwwerken, maar rijdt door de diepste Limburgse “mergeljungle”, via onverharde en holle wegen en het Plateau van Margraten weer terug naar het eindpunt in Bemelen. Belangrijk is: “Wie brengt zijn teamgenoten weer veilig en op tijd terug”?

Via kompas, vragen en opdrachten kruis je door het heuvelland en wordt tijdens de rit al gauw duidelijk wie een betere “driver” en wie de betere “controller” is. Wie weet de Limburgse Safari te overleven?

Opmerkingen:
Bij personen uit verschillende huishoudens kunnen er maximaal 2 deelnemers per jeep plaatsnemen. Bij personen uit hetzelfde huishouden worden er maximaal 4 deelnemers in een jeep geplaatst.GOED OM TE WETEN:
  • Rijdende bestuurders dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

  • Deze activiteit vind buiten het centrum van Valkenburg plaats.

  • Prijzen zijn gebaseerd op aantal deelnemers per auto. Naast de bestuurder zijn er voor de overige inzittenden diverse taken weggelegd zoals navigeren. Halverwege de route kan uiteraard worden gewisseld.

  • Direct reserveren is mogelijk voor groepen tot 10 personen. Grotere groep? Klik hier voor een voorstel op maat.