Wellness Thermae 2000 | Dagentree en meer!

5688 km

€ 32,50 per persoon ipv € 37,50

Route

schedule Maximaal 7 uur toegang
date_range Dagelijks te reserveren op aangegeven tijdsblokken in kalender (klik op boek nu je ticket)
perm_identity Vanaf 1 deelnemer 
explore Deze activiteit vind aan de rand van Valkenburg plaats

 
Al ruim 30 jaar een bron van goed leven in Zuid-Limburg. Het schoonste water van Nederland met thermale krachten, door honderden meters grond en mergellagen diep gezuiverd.

Thermae 2000 is één van de grootste wellness centra in Nederland met maar liefst 60.000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg. De Cauberg is gelegen in Valkenburg aan de Geul en biedt een adembenemend uitzicht tijdens uw wellness bezoek. Een bezoek aan de sauna is niet alleen heel ontspannend maar ook heel goed voor u.

Het wellnessresort biedt een tal aan faciliteiten om heerlijk te ontspannen. Met uitzicht over het Limburgse Heuvelland geniet u van thermale binnen- en buitenbaden, verschillende sauna’s en stoombaden en de uitgestrekte ligweide. 

LET OP:
Iedere dinsdag is badkledingdag en iedere donderdag is naaktdag bij Thermae 2000. Daarnaast is ieder eerste volle weekend van de maand badkledingweekend. Overige dagen zijn mixdagen. Dit betekent dat in het zwembadlandschap badkleding gedragen dient te worden en in het saunalandschap geen badkleding gedragen dient te worden.GOED OM TE WETEN:
  • Indien gewenst kunt u eenvoudig een massage, behandeling en/of diner bijboeken.

  • Er zijn meerdere parkeermogelijkheden aanwezig bij de locatie.

  • Direct reserveren is mogelijk voor groepen tot 10 personen. Grotere groep? Klik hier voor een voorstel op maat.