Gesloten | Rondleiding per trein door de grotten | grottentrein

Vanaf € 7,25 per persoon

RouteDeze activiteit is gesloten voor de periode van 1 november 2020 tot en met 8 januari 2021.

Op eenvoudige manier een bezoek aan de grotten brengen? Dat kan in Valkenburg! Stap in het treintje en jullie worden op een informatieve en ludieke manier rondgeleid door een van de grootste ondergrondse gangenstelsels van Nederland.

De grotten van Valkenburg zijn eeuwen geleden met de hand uitgehouwen voor de bouw van huizen. Resultaat is een web van gangen van meer dan 70 kilometer. 70 kilometer vol met interessante muurrschilderingen en beeldhouwwerken maar ook andere interessante dingen zoals een atoomschuilkelder uit de Koude Oorlog en schuilgebieden uit de Tweede Wereld Oorlog. Dit alles komt aan jullie voorbij tijdens deze treinrit.
 

 Licht & Geluidshow in de grotten

Na afloop wordt er tevens op eigen gelegenheid een bezoek gebracht aan een gethematiseerde licht- en geluidsshow. Deze show wordt tentoongesteld in het meest speciale en oudste gedeelte van het gangenstelsel, het zogenaamde Romeinse gedeelte. Met een plafondhoogte tot wel 10 meter is dit zeker een indrukkende plek!

De activiteit is uitermate geschikt voor alle leeftijden, zo ook voor senioren reizen of een familiedag. De grottentrein zal in de smaak vallen bij jong en oud.

Komt u met meer dan 10 personen? Neem rechtstreeks contact met ons op via 043-204 11 35.