Gesloten | Wellness Thermae 2000 | dagentree en meer!

€ 32,50 per persoon ipv € 37,50

Route

Gebruik de kortingscode: WZV2020 in de boekingsmodule


Al ruim 30 jaar een bron van goed leven in Zuid-Limburg. Het schoonste water van Nederland met thermale krachten, door honderden meters grond en mergellagen diep gezuiverd.

Thermae 2000 is één van de grootste wellness centra in Nederland met maar liefst 60.000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg. De Cauberg is gelegen in Valkenburg aan de Geul en biedt een adembenemend uitzicht tijdens uw wellness bezoek. Een bezoek aan de sauna is niet alleen heel ontspannend maar ook heel goed voor u.

Wellness faciliteiten op de top van de Cauberg

Het wellnessresort biedt een tal aan faciliteiten om heerlijk te ontspannen. Met uitzicht over het Limburgse Heuvelland geniet u van thermale binnen- en buitenbaden, verschillende sauna’s en stoombaden en de uitgestrekte ligweide. De actie is van toepassing op de entree van max 7 uur. Indien gewenst kunt u eenvoudig een massage, behandeling en/of diner bijboeken.